Privatlivspolitik og behandlingsansvar

Hvem er muskelapeuten.dk
Webstedsadresse er: https://muskelapeuten.dk
Telefon: +45 31 16 14 05
Email: henrik@muskelapeuten.dk
Adresse: Højstens Boulevard 8, 2605 Brøndby

Indsamling og behandling af persondata hos muskelapeuten.dk
Der indhentes kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for aktivitet hos muskelapeuten.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af persondata overholdes alle relevante lovbestemmelser. Persondata opbevares så længe det enten er pålagt i forhold til en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Ved brug af kontaktformularen på siden Kontakt indsamles de persondata, der indtastes. Hvis der foretages en booking via bookingsystemet (planway) indsamles ved oprettelse af kunde-login hos muskelapeuten.dk de opgivne persondata. Dette er nødvendigt for at være oprettet i kundedatabasen samt for at gennemføre bookingen.

Ved betaling for en behandling indsamles navn, mobilnummer, kreditkortoplysninger eller kontonummer, hvis du foretager en bankoverførsel. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis det ikke ønskes at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, vil det desværre ikke være muligt at købe ydelsen hos muskelapeuten.dk

Oplysninger (undtagen e-mailadresse, hvis der er givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 60 måneder efter, at man har modtaget en ydelse (jf. bogføringsloven).

Persondata i forbindelse med journaloprettelse omfatter følgende typer:

    – Navn
    – Mailadresse
    – Telefonnummer
    – Adresse
    – Fødselsdato og køn
    – Helbredsoplysninger

Oplysningerne opbevares elektronisk hos Planway (www.planway.com) 

Tilbagetrækning af samtykke til indsamling, behandling og anvendelse af persondata
Samtykke kan altid trækkes tilbage inden gennemførsel af behandling. Dette kan gøres ved at kontakte os på mail: henrik@muskelapeuten.dk.

Når behandling er modtaget, vil de indsamlede oplysninger blive gemt i minimum 1 år fra behandlingsdato af hensyn til samtykke i forhold til behandlingsansvar. Herefter kan samtykke om persondata trækkes tilbage ved at kontakte os på ovenstående mail.

Dataansvarlige hos muskelapeuten.dk
Dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata er: CVR-nr. 43068636, Højstens Boulevard 8, 2605 Brøndby.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk 

Behandlingsansvar

Ansvarsfraskrivelse / disclaimer

Alt behandling foregår på
eget ansvar.

Er behandlingen for hård/ blød eller giver smerter/ubehag, er det kundens ansvar at meddele dette, så behandlingen kan blive justeret eller stoppet. Dvs. at kunden skal samarbejde med behandleren under behandlingen, da kunden selvsagt er den eneste der kan mærke sin krop indefra, og derfor er forpligtet til at sige til og fra.

Det er altid kundens ansvar at gøre opmærksom på særlige kropslige eller sygdomsmæssige omstændigheder, så der ikke gives behandling, der kan påvirke kundens tilstand. Vi fraråder indtag af alkohol og/eller euforiserende stoffer inden en behandling, og det er derfor på eget ansvar, hvis du modtager behandling efter indtag af disse.

Resultater beskrevet på hjemmesiden eller under din behandling er opnået ved behandlingstypen, men vi kan aldrig garantere tilsvarende resultat for alle. Kroppe eller symptomer er forskellige, og det kan være individuelt fra person til person, hvordan behandlingerne virker.

Det er ulovligt, at vi som behandler, lover eller garanterer nogen form for bedring af lægelige sygdomme og lidelser. Vi må heller ikke stille diagnoser: Vi kan være fagligt i stand til at komme med kvalificerede bud, men det er kun en læge, som må stille en diagnose, og vores vurdering må ikke stå i stedet for dette.

Retningslinjerne, vi som behandler forpligter os på at efterleve, er:
    – At vise omhu og samvittighedsfuldhed i det faglige virke, gøre brug af midler/metoder der er forsvarlige og som behandleren er kvalificeret til at benytte.
    – At anbefale en klient at søge læge m.v., hvor dette må anses for indiceret.
    – At overholde lovgivningen.
    – Ikke at fraråde en lægeordineret behandling eller benytte behandlingsmetoder forbeholdt bestemte autoriserede sundhedspersoner at anvende.
    – Løbende at vedligeholde og opdatere vores faglige viden.
    – At give klienterne saglig og nøgtern information om behandlingen og de forventninger, klienten kan have hertil.
    – At sørge for at have den nødvendige dokumentation for udført behandling, jf. den til enhver tid gældende sundheds- og/eller skattelovgivning.
    – At overholde vores tavshedspligt ift. oplysninger om private forhold og andre fortrolige oplysninger, som vi gennem den faglige virksomhed får kendskab til.

Tilbagetrækning af dit samtykke om behandlingsansvar
Din mulighed for at trække dit samtykke om, at du er indforstået med hvordan ansvaret er placeret, bortfalder så snart du modtager behandling.

© 2022 muskelapeuten.dk

Højstens boulevard 8, 2605 Brøndby

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.