Velkommen i klinikken

Klinikken ligger i den gamle landsby i Brøndbyøster med skoven i baggrunden og stråtækt idyl som nabo 😊

Klinikken er i gadeplan og er tilgængelig for gangbesværede, kørestole og barnevogne. Vores brikse er elektriske med hæve/sænke-funktion, så de er nemme at komme op og ned af.

Der er parkering udenfor klinikken, som er gratis. Muskelapeuten.dk har 2 kunde p-pladser i gavlen af bygningen. Det er også tilladt og gratis at holde ud på Vestre gade (i venstre side af vejen).

Bus 13 og 22 stopper 250 meter herfra, og Brøndbyøster Station med linje B er 5 minutter væk

Afspil video
massage af overarm og skulder

Hvad står vi for?

Vi har en helhedsorienteret tilgang til alt behandling. Manuel behandling er for os aldrig sort-hvid. Det er både-og.

Derfor tilbyder vi muskel- og skadesterapi, hvor alle de forskellige behandlingsteknikker, som vi råder over i vores ‘værktøjskasse’, bliver kombineret til størst gavn for dig. Kernen i faseinddelt behandlingsplan er forløb og abonnement. Mens målsætningen er at blive smerte- og skadesfri. Det opnås ved den helhedsorienterede tilgang. I muskelterapi såvel som i Ansigtszone- refleksterapi indebærer det at finde årsagerne til ubalancer og dysfunktioner i kroppen eller hjernen. 

Vi efter- og videreuddanner os eller erfa-udveksler stort set hele tiden; bygger ovenpå med nye teknikker eller dykker dybere i de allerede kendte og mestrede. Vi har stort fokus på alle tiltag, som kan understøtte at vi opnår resultatet, hvorfor ‘værktøjskassen’ bl.a. også indeholder acutaping, kinesiotaping, vibrationstræning og infrarød saunatæppe – igen er det tankegangen både-og.

Med vores baggrund og en datter i kørestol er tilgængelighed en vigtig parameter for os. Alle uanset mobilitet, hjælpemidler eller andet skal have mulighed for at komme til behandling.

HENRIK NESJAN

Min interesse for behandling startede for alvor med min AcuNova akupunkturuddannelse hos Boel i 2010. Jeg har siden udvidet mine kompetencer med bl.a. fysiurgisk massage og skadesbehandling, bambusmassage, hotstone massage, laserterapi, refleksterapi med neuropoint pen, IASTM og taping. Her i 2024 er jeg som det seneste blevet certificeret Graston behandler.

Med merkonom i eksport, datamatiker og folkeskolelærer på uddannelses-CV'et samt en arbejdsmæssig baggrund indenfor specialundervisning, IT og konsulent i kommunikations-hjælpemidler til handicappede lå akupunktur, muskelterapi og alle de andre typer behandling måske ikke i direkte forlængelse - og alligevel kan jeg drage mange paralleller i det at hjælpe/behandle individuelt og helhedsorienteret.

Heidi nesjan

Henriks begejstring og faglige rejse i behandlingens verden har langsomt smittet af på mig, og i 2022 fik jeg mit første bevis som komplementær behandler. Jeg er naturvidenskabelig - også i min faglige baggrund. Jeg er udstyret med en god portion sund skepsis og skal se resultater, have evidens eller føle på egen krop at det ikke er hokus pokus. Det har jeg netop set og mærket igennem årene som Henriks prøvekanin og nu via egne behandlingskompetencer. 

Laserterapi er naturvidenskab - endda med lidt nørderi på mitokondrie- og celleniveau. Det fangede mig straks. Specielt laserens effekt i forhold til fertilitet eller kroniske tilstande/problematikker. 

Særligt to ting var udslagsgivende for, at jeg straks blev fascineret af ansigtszone- og refleksterapi. Dels mine oplevelser og erfaringer som forælder til et barn med muskelsvind og dens følgevirkninger med bl.a. kroniske smerter, tinnitus og respiration. Dels mine ca. 15 år indenfor skoleverdenen, hvor jeg meget af tiden arbejdede med børn og unge med særlige behov - med CP, ASF, ADHD, Tourette, OCD.

HVEM ER VI?

Kort fortalt har vi været gift i snart tre årtier, og boet i Brøndbyøster lige så længe. Vi har i nogle år gået med drømmen om at have klinik, og i 2022 sprang vi så ud i det. Nu var det faglige grundlag, tiden og livet generelt bare til det ♥ 

Vi har boet i Grønland. Har 3 døtre og børnebørn. Vi nyder gerne naturoplevelser, når vi har fri og rejser. Herhjemme nyder vi gerne en kølig dukkert i poolen og familiehygge.

Vi har begge en baggrund som folkeskolelærer indenfor specialundervisning og børn med diagnoser. Drivkraften har altid været en passion for at hjælpe og glæden ved at gøre en positiv forskel. Det har vi i høj grad taget med i vores virke i klinikken.

Vil du vide,
hvad andre synes

Rikke B Petersen
Rikke B Petersen
Læs mere
Henrik er top professionel, han er så nærværende og forstående over for ens forskellige problematikker. Jeg kan VARMT anbefale behandling hos ham
Michael W
Læs mere
Jeg har givet 5 stjerner.. men kun fordi jeg ikke kunne give flere. Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger mange forskellige steder, men her fandt jeg en der rent faktisk virkede. Henrik er fantastisk at få behandling af, han er meget professionel og super dygtig. Jeg kan varmt anbefale at anvende muskelteraputen.dk, jeg er fan og fast kunde fra nu af.
Ruben Bech
Læs mere
fantastisk dygtig og vidende behandler! Jeg har efter kun en enkelt session fået formindsket mine skuldersmerter med 25% så glæder mig MEGET til det videre forløb.
Asif Ashraf
Læs mere
Henrik er helt fantastisk blev taget godt imod følte mig tilpas kan faktisk allerede nu mærke at min krop og jeg er i gode hænder
Helle
Helle
Læs mere
Det var en rigtig god oplevelse, med god kontakt og tryghed hele vejen igennem. Fortsætter min behandling og kan varmt anbefales.
Majken Olsen
Læs mere
Super sted og behandling der virker Efter at have gået med smerter i lænden og ryggen i mere end 10 år har jeg opsøgt muskelapeuten.dk & Henrik efter bare 4 behandlinger kan jeg mærke en kæmpe forandring, jeg svæver nærmest ud efter endt behandling og føler jeg kan alt de efterfølgende dage for jeg har ingen smerter i lænden & ryggen
Pia
Pia
Læs mere
bliver taget godt imod og gode behandlinger selv om jeg har gået med det i mange år er det ved at løsne sig . kan kun anbefale muskelapeuten.dk

Vestre Gade 6 C, 2605 Brøndby

FØLG OS PÅ

logo DBF - massage og manuel behandling

vi har erhvervs- og produktansvarsforsikring
gennem Dansk Behandlerforbund

Vejledende åbningstider

Mandag  09.00-16.30
Tirsdag   12.00-19.00
Onsdag   09.00-16.30
Torsdag  12.00-19.00
Fredag              Lukket
Lørdag    09.00-14.00
Søndag             Lukket

© 2024 muskelapeuten.dk. All rights reserved

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.