OM OS

mød klinikkens
behandlere

Hvem er vi og hvad står vi for?

Kort fortalt har vi været et par i snart tre årtier, og boet i Brøndbyøster lige så længe. Vi har i nogle år gået med drømmen om at have klinik, og i 2022 sprang vi så ud i det. Nu var det faglige grundlag, tiden og livet generelt bare til det ♥

Vi har en helhedsorienteret tilgang til alt behandling. Som det meste i livet er manuel behandling for os sjældent sort-hvid. Det er både-og.

Derfor tilbyder vi muskelterapi, hvor de forskellige behandlingsteknikker som vi råder over i vores ‘værktøjskasse’, bliver kombineret til størst gavn for dig. Det samme gør sig gældende med ansigts refleksterapi, hvor kernen i behandlingen er en helhedsorienteret tilgang til at finde årsagerne til ubalancer og dysfunktioner i kroppen.

Vi efter- og videreuddanner os eller erfa-udveksler stort set hele tiden; bygger ovenpå med nye teknikker eller dykker dybere i de allerede kendte og mestrede.

Vi har stort fokus på andre tiltag, som er understøttende for mange af vores behandlinger, hvorfor vi bl.a. tilbyder vibrationstræning, kinesio taping, acu taping og infrarød saunatæppe – igen er det tankegangen både-og.

Vi har begge en baggrund som folkeskolelærer, og har begge arbejdet indenfor specialundervisning og børn med diagnoser. Drivkraften har nok altid været en passion for at hjælpe og glæden ved at gøre en positiv forskel for andre. Det har vi i høj grad taget med i vores virke i klinikken.

tilmeld dig
vores nyhedsmail

Gå ikke glip af noget!  Ønsker du en anden måde end sociale medier til at få nyheder, de gode tilbud og 'små indblik' i vores behandlingstyper - få vores månedlige nyhedsmail

© 2022 muskelapeuten.dk

Højstens boulevard 8, 2605 Brøndby

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.

HENRIK

Min interesse for behandling startede for alvor med min AcuNova akupunkturuddannelse hos Boel i 2010. Jeg har siden udvidet mine kompetencer med bl.a. fysiurgisk massage og skadesbehandling, bambusmassage, hotstone massage, laserterapi, ansigts refleksterapi med neuropoint pen, taping. Med en arbejdsmæssig baggrund indenfor specialundervisning, IT og kommunikations-hjælpemidler til handicappede lå akupunktur, muskelterapi og alle de andre typer behandling måske ikke i direkte forlængelse – og alligevel kan jeg drage mange paralleler i det at hjælpe/behandle individuelt og helhedsorienteret.

Jeg kan vælges som din behandler til

  • muskelterapi
  • laserterapi
  • ansigts refleksterapi/NMS
  • varm massage
  • infrarød cupping

Heidi

Henriks begejstring og faglige rejse med alternativ behandling har langsomt smittet af på mig, og i 2022 fik jeg mit første uddannelsesbevis som alternativ behandler. Jeg er naturvidenskabeligt baseret – også i min faglige baggrund. Jeg er udstyret med en god portion sund skepsis og skal se resultater, have evidens eller føle på egen krop at det ikke er hokus pokus. Det har jeg netop set og mærket igennem årene som Henriks prøvekanin og nu via egne behandlingskompetencer.

Min naturvidenskabelige tilgang gjorde mig nysgerrig på aromaterapi. Hvordan olier udvundet af plantedele kan sammensættes og anvendes terapeutisk. Mit fokus er oliernes indholdsstoffer og kemiske sammensætning i forhold til virkning på krop og sundhed.

Laserterapi har for mig også bund i det naturvidenskabelige via fysikkens verden – blandet med lidt nørderi på mitokondrie- og celleniveau. Jeg er fx optaget af laserens effekt i forhold til fertilitet samt kroniske tilstande/problematikker.

Særligt to ting har været udslagsgivende for, at jeg straks blev fascineret af ansigtszone- og refleksterapi som behandlingsmetode. Dels mine oplevelser og erfaringer som forældre til et barn med muskelsvind og dens følgevirkninger med bl.a. tinnitus og respiration. Dels mine ca. 15 år indenfor skoleverdenen, hvor jeg arbejdede med børn og unge med særlige behov, især børn med ASF. 

Jeg kan vælges som din behandler til

  • laserterapi
  • japansk lifting
  • infrarød behandling
  • og meget snart ansigtszone- og refleksterapi