Vores betingelser for booking og køb. I virkeligheden er alt ikke 'guld og grønne skove'

KØBSBETINGELSER

Hvad samtykker
du til ved booking

Betingelser for booking og køb er vigtige for os, at du er velinformeret om.
Hvad enten du selv gennemfører en tidsbestilling online, eller du kontakter os og vi opretter din behandlingstid, er der trykket på 'Jeg godkender betingelserne'. Hvilket konkret betyder, at du hver gang en booking eller et køb gennemføres accepterer vores købsbetingelser og giver samtykke til

- at vi må indsamle, behandle og anvende dine persondata
- at du har læst og er indforstået med det beskrevne behandlingsansvar
- at vi behandler dig på baggrund af beskrevne vilkår og ansvar

I virkeligheden er alt ikke 'guld og grønne skove'

Derfor garanterer vi hverken helbredelse eller mirakler, og derfor anbefaler vi at vente med at købe klippekortsforløb med fx laserterapi til efter 'Første behandling'. Det er vigtigere, at vi her kan danne os et overblik over din skade/problematik og derudfra kan afgøre, hvilket forløb der er realistisk for at hjælpe dig.

Du kan finde ‘Privatlivspolitik og behandlingsansvar’ på muskelapeuten.dk - nederst på forsiden.

Behandlinger kan ændres eller aflyses indtil 24 timer før den bestilte behandling uden at det koster noget, og du kan selv foretage ændring eller aflysning af din behandlingstid online ved at logge ind via vores bookingside.

Ved ændring af din behandlingstid mindre end 24 timer før, skal du kontakte os telefonisk, og ændringen koster et ændringsgebyr på 25% af behandlingens pris.

Ved aflysning mindre end 24 timer for behandlingstid koster det et afbestillingsgebyr på 50% af behandlingens pris.

Er du uheldig at blive forsinket til en bestilt behandling, gennemfører vi selvfølgelig din behandling, men med de antal minutters reduktion i din behandlingstid, som du er kommet for sent. 

Hvis du kommer mere end 50% for sent til din behandling, vil det sidestilles med udeblivelse. Dette beror på, at det behandlingsmæssigt ikke vil give mening at gennemføre din behandling på mindre end den halve tid, der normalt er afsat til den. 

Ved udeblivelse opkræves fuld pris af den bestilte behandling.

Ved køb af abonnement er der ingen fortrydelse, når første behandling er påbegyndt. Bindingsperioden træder i kraft fra køb af første behandling.

Ikke anvendte behandlinger på abonnement kan ikke overflyttes til næste måned. Ved 'hver uge' abonnement skal anvendes mindst 4 behandlinger pr. måned.

Abonnementer betales altid forud, og fremsendte fakturaer skal betales netto 8 dage. Abonnementer kan ikke opsiges i bindingsperioden. De skal opsiges med 1 måneds varsel inden den 1. i måneden, og opsigelse skal ske skriftligt via hjemmesidens kontaktformular.

Når bindingsperioden på et aktivt abonnement er gået, kan der til enhver tid skiftes til en anden type abonnement uden varsel. Det nye abonnement træder i kraft fra følgende 1. i måneden. Bindingsperioden på det nye abonnement er kun det halve, så i stedet for fx 12 måneder bliver det 6 måneder. Det er vores måde at værdsætte dig som abonnementskunde.

Klippekort er personlige, hvilket vil sige at alle klip kun kan anvendes af én person. Så første behandling afgør hvem resten af kortet kan anvendes af. Ved nogle særtilbud på klippekort kan kortet deles mellem flere, men dette er kun tilladt, hvis det er tydeligt angivet i tilbuddet.

Klippekort er normalt gyldige i 12 måneder fra købsdato. Bemærk at særtilbud med klippekort, fx sweet deal tilbud, har en kortere gyldighed (3-4 måneder).

Ved køb af klippekort er der ingen fortrydelse, når første behandling er påbegyndt. Ubrugte klip refunderes ikke.

Gavekort kan ikke byttes til kontanter, og købet kan ikke refunderes.

Rabatkoder kan ikke bruges til køb af gavekort. Rabatter kan ikke kombineres.
Ved køb med studierabat skal gyldigt studiekort fremvises for at opnå rabatten.

© 2022 muskelapeuten.dk

Højstens boulevard 8, 2605 Brøndby

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.