Om os

HVEM ER VI?

Kort fortalt har vi været gift i snart tre årtier, og boet i Brøndbyøster lige så længe. Vi har i nogle år gået med drømmen om at have klinik, og i 2022 sprang vi så ud i det. Nu var det faglige grundlag, tiden og livet generelt bare til det ♥ 

Vi har boet i Grønland. Har 3 døtre og børnebørn. Vi nyder gerne naturoplevelser, når vi har fri og rejser. Herhjemme nyder vi gerne en kølig dukkert i poolen og familiehygge.

Vi har begge en baggrund som folkeskolelærer indenfor specialundervisning og børn med diagnoser. Drivkraften har altid været en passion for at hjælpe og glæden ved at gøre en positiv forskel. Det har vi i høj grad taget med i vores virke i klinikken.

KLINIKKEN

Du finder os på en lille lukket stikvej, hvor der er mulighed for gratis parkering lige udenfor døren.
Klinikken ligger hjemme hos os, men har egen indgang. Den ligger i gadeplan, så der er fuld tilgængelighed.
tilbage til top

HENRIK NESJAN

Min interesse for behandling startede for alvor med min AcuNova akupunkturuddannelse hos Boel i 2010. Jeg har siden udvidet mine kompetencer med bl.a. fysiurgisk massage og skadesbehandling, bambusmassage, hotstone massage, laserterapi, refleksterapi med neuropoint pen, IASTM, Graston technique og taping. 

Med merkonom i eksport, datamatiker og folkeskolelærer på uddannelses-CV'et samt en arbejdsmæssig baggrund indenfor specialundervisning, IT og konsulent i kommunikations-hjælpemidler til handicappede lå akupunktur, muskelterapi og alle de andre typer behandling måske ikke i direkte forlængelse - og alligevel kan jeg drage mange paralleller i det at hjælpe/behandle individuelt og helhedsorienteret.

Behandler Henrik Nesjan
tilbage til top
massage af overarm og skulder

Hvad står vi for?

Vi har en helhedsorienteret tilgang til alt behandling. Manuel behandling er for os aldrig sort-hvid. Det er både-og.

Derfor tilbyder vi muskel- og skadesterapi, hvor alle de forskellige behandlingsteknikker, som vi råder over i vores ‘værktøjskasse’, bliver kombineret til størst gavn for dig. Kernen i faseinddelt behandlingsplan er forløb og abonnement. Mens målsætningen er at blive smerte- og skadesfri. Det opnås ved den helhedsorienterede tilgang. I muskelterapi såvel som i Ansigtszone- refleksterapi indebærer det at finde årsagerne til ubalancer og dysfunktioner i kroppen eller hjernen. 

Vi efter- og videreuddanner os eller erfa-udveksler stort set hele tiden; bygger ovenpå med nye teknikker eller dykker dybere i de allerede kendte og mestrede. Vi har stort fokus på alle tiltag, som kan understøtte at vi opnår resultatet, hvorfor ‘værktøjskassen’ bl.a. også indeholder acutaping, kinesiotaping, vibrationstræning og infrarød saunatæppe – igen er det tankegangen både-og.

Med vores baggrund og en datter i kørestol er tilgængelighed er en vigtig parameter for os. Alle uanset mobilitet, hjælpemidler eller andet skal have mulighed for at komme til behandling.

tilbage til top

Heidi nesjan

Henriks begejstring og faglige rejse med alternativ behandling har langsomt smittet af på mig, og i 2022 fik jeg mit første bevis som alternativ behandler. Jeg er naturvidenskabelig - også i min faglige baggrund. Jeg er udstyret med en god portion sund skepsis og skal se resultater, have evidens eller føle på egen krop at det ikke er hokus pokus. Det har jeg netop set og mærket igennem årene som Henriks prøvekanin og nu via egne behandlingskompetencer. 

Laserterapi er naturvidenskab - endda med lidt nørderi på mitokondrie- og celleniveau. Det fangede mig straks. Specielt laserens effekt i forhold til fertilitet eller kroniske tilstande/problematikker. 

Særligt to ting var udslagsgivende for, at jeg straks blev fascineret af ansigtszone- og refleksterapi. Dels mine oplevelser og erfaringer som forælder til et barn med muskelsvind og dens følgevirkninger med bl.a. tinnitus og respiration. Dels mine ca. 15 år indenfor skoleverdenen, hvor jeg meget af tiden arbejdede med børn og unge med særlige behov - børn med CP, ASF, ADHD, Tourette, OCD.

Behandler Heidi Nesjan

Højstens Boulevard 8, 2605 Brøndby

FØLG OS PÅ

logo DBF - massage og manuel behandling

vi har erhvervs- og produktansvarsforsikring
gennem Dansk Behandlerforbund

Vejledende åbningstider

Mandag  09.00-16.30
Tirsdag   16.00-20.00
Onsdag   16.00-20.00
Torsdag  09.00-16.30
Fredag    15.30-18.30
Lørdag    09.00-14.00
Søndag             Lukket

© 2024 muskelapeuten.dk. All rights reserved

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.