LIDT OM OS

Hvem er vi?

Kort fortalt har vi været et par i snart tre årtier, og boet i Brøndbyøster lige så længe. Vi har i nogle år gået med drømmen om at have klinik, og i 2022 sprang vi så ud i det. Nu var det faglige grundlag, tiden og livet generelt bare til det ♥

Klinikken ligger hjemme hos os, men har egen indgang. Den ligger i gadeplan, så der er fuld tilgængelighed. Det er en vigtig parameter for os, så alle uanset mobilitet, hjælpemidler eller andet har mulighed for at komme til behandling.  

Vi har begge en baggrund som folkeskolelærer, og har begge arbejdet indenfor specialundervisning og børn med diagnoser. Drivkraften har nok altid været en passion for at hjælpe og glæden ved at gøre en positiv forskel for andre. Det har vi i høj grad taget med i vores virke i klinikken.

tilmeld dig
vores nyhedsmail

Gå ikke glip af nyheder og gode tilbud.
Vi spammer dig ikke. Du får en mail om måneden.

Hvad står vi for?

Vi har en helhedsorienteret tilgang til alt behandling. Som det meste i livet er manuel behandling for os sjældent sort-hvid. Det er både-og.

Derfor tilbyder vi muskel- og skadesterapi, hvor alle de forskellige behandlingsteknikker, som vi råder over i vores ‘værktøjskasse’, bliver kombineret til størst gavn for dig. Kernen i faseinddelt behandlingsplan er forløb og abonnement. Mens målsætningen – ønsket udfald – er at blive smerte- og skadesfri. Det opnås ved en helhedsorienteret tilgang, der indebærer at finde årsagerne til ubalancer og dysfunktioner i kroppen.

Vi efter- og videreuddanner os eller erfa-udveksler stort set hele tiden; bygger ovenpå med nye teknikker eller dykker dybere i de allerede kendte og mestrede. Vi har stort fokus på alle tiltag, som kan understøtte at vi opnår resultatet, hvorfor ‘værktøjskassen’ bl.a. også indeholder acutaping, kinesiotaping, vibrationstræning og infrarød saunatæppe – igen er det tankegangen både-og.

Vidste du...

Hver 4. dansker går til alternativ behandler → læs mere

Massage, zoneterapi og akupunktur. Brugen af alternativ behandling er fortsat meget udbredt i Danmark. I alt har 24 procent af den voksne befolkning brugt én eller flere former for alternativ behandling inden for det seneste år – og det svarer til cirka 1,2 millioner danskere.

Det viser rapporten ”Alternativ Behandling. Sundheds- og sygelighedsundersøgelsen”, som Statens Institut for Folkesundhed står bag.

kilde:sdu

Følg os på

Find vej til os

© 2023 muskelapeuten.dk. All rights reserved

Højstens Boulevard 8, 2605 Brøndby

Vejledende åbningstider

Mandag  08.00-16.30
Tirsdag   10.30-20.30
Onsdag   10.30-20.30
Torsdag  08.00-16.30
Fredag    10.30-17.30
Lørdag    09.00-14.00
Søndag   Lukket          

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.

HENRIK

Min interesse for behandling startede for alvor med min AcuNova akupunkturuddannelse hos Boel i 2010. Jeg har siden udvidet mine kompetencer med bl.a. fysiurgisk massage og skadesbehandling, bambusmassage, hotstone massage, laserterapi, ansigts refleksterapi med neuropoint pen og taping. 

Med merkonom i eksport, datamatiker og folkeskolelærer på uddannelses-CV’et samt en arbejdsmæssig baggrund indenfor specialundervisning, IT og konsulent i kommunikations-hjælpemidler til handicappede lå akupunktur, muskelterapi og alle de andre typer behandling måske ikke i direkte forlængelse – og alligevel kan jeg drage mange paralleller i det at hjælpe/behandle individuelt og helhedsorienteret.

nyheder og gode tilbud 
fra muskelapeuten.dk

Tilmeld dig for at modtage dem i din indbakke hver måned

Heidi

Henriks begejstring og faglige rejse med alternativ behandling har langsomt smittet af på mig, og i 2022 fik jeg mit første uddannelsesbevis som alternativ behandler. Min tilgang er naturvidenskabelig – også i min faglige baggrund. Jeg er udstyret med en god portion sund skepsis og skal se resultater, have evidens eller føle på egen krop at det ikke er hokus pokus. Det har jeg netop set og mærket igennem årene som Henriks prøvekanin og nu via egne behandlingskompetencer. 

Min nysgerrig for aromaterapi har fokus på oliens indholdsstoffer og kemiske sammensætning i forhold til virkning på krop og sundhed, hvordan olie udvundet af plantedele kan sammensættes og anvendes terapeutisk. Laserterapi er også naturvidenskab – endda blandet med lidt nørderi på mitokondrie- og celleniveau – fx laserens effekt i forhold til fertilitet eller kroniske tilstande/problematikker. Særligt to ting var udslagsgivende for, at jeg straks blev fascineret af ansigts refleksterapi som behandlingsmetode. Dels mine oplevelser og erfaringer som forælder til et barn med muskelsvind og dens følgevirkninger med bl.a. tinnitus og respiration. Dels mine ca. 15 år indenfor skoleverdenen, hvor jeg arbejdede med børn og unge med særlige behov, især børn med bl.a. ASF.