ansigtszone-refleksterapi

Ansigtszone-refleksterapi kan meget forenklet beskrives som en avanceret form for zoneterapi via ansigtet. Vores ansigt er et mikrosystem, der indeholder hele vores krop

hvad er ansigtszone-refleksterapi

Ansigtszone-refleksterapi er en fantastisk og komplet behandlingsmetode, der består af en kombination af behandling af zoner og punkter primært i ansigtet, men også på fødder og hænder. 710 punkter på ansigtet, 362 punkter på hænderne, 382 punkter på fødder samt i alt 200 zoner på ansigt, hænder og fødder gør det muligt at koordinere meget specifikke behandlingsplaner og på den måde få fremragende, effektive, hurtige og varige resultater for mangt et helbredsproblem.

Der arbejdes med reflekszonerne samt energibaner (meridianer) og centralnervesystemet. Reflekszoner er bestemte områder og punkter, som både findes på fødder, hænder, skalp og i ansigtet. Når de forskellige refleksområder og punkter på kroppen påvirkes, stimuleres hormonsystem, blodkredsløb, organer og muskler, kemiske processer samt reflekser til hjernecentre. Ved stimuleringen af neurologiske zoner og punkter sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen. Hjernen fortolker og oplader neurotransmittere, som sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres kroppens funktioner. Det er en behandlingsform som altid årsagsbehandler

Neuromuskulær
magnetisk stimulering

Magnetisme øger den elektriske frekvens i nervebaner relateret til punkter placeret på huden i ansigtet, på hænder og kroppen.

Neuromuskulær magnetisk stimulering er egentlig Ansigtszone-refleksterapi udført med en Neuropoint magnetisk pen. Den øger de elektriske frekvenser langt mere end det er muligt ved manuel stimulering og giver derved hurtigere resultater

en unik sammensat
terapeutisk metode

Det er ikke bare en teknik, og den kan ikke sammenlignes med nogen anden metode inden for naturlige behandlingsmetoder.

Ansigtszone-refleksterapi er sammensat af elementer fra forskellige teknikker: Traditionel Akupunktur, Kinesiologi, Kraniosakralterapi, Cyberteknik, Japansk Akupunktur, Zoneterapi fra forskellige kulturer, Ansigtsmuskelstimulering og Neurologiske koncepter

En gennemprøvet behandlingsmetode

Ansigtszone- og Refleksterapi Sorensensistem™ er blevet udviklet over de sidste mere end 40 år af den internationalt anerkendte danske zoneterapeut Lone Sørensen. Det er netop Lone, i egen person, vi er så privilegerede at være uddannet af

Hvornår skal du vælge
ansigtszone-refleksterapi

Ansigtszone-refleksterapi er relevant for dig, der er udfordret med fx

• Tinnitus
• Fibromyalgi og gigt
• Hormonel ubalance
• Uro i kroppen
• Overgangsalder
• Migræne
• Mave/tarm/fordøjelse
• Allergier
• Hudsygdomme
• Koncentrationsbesvær
• Stress
• Søvnløshed
• Inflammation
• Livsstilssygdomme

Relevant ved nedsat fertilitet. Med Ansigtszone-refleksterapi er det muligt meget præcist at stimulere, normalisere og øge hypotalamus, æggestokkenes og testiklernes hormonproduktion.

Neuromuskulær magnetisk stimulering egner sig til at lokalisere mikroblokeringer og er især fantastisk til smertebehandling.

Hvem kan behandles med ansigtszone-refleksterapi

Ansigtszone-refleksterapi har ingen bivirkninger eller kontraindikationer - altså ingen lægelig eller helbredsmæssig grund til at du bør undlade denne behandlingstype.

Det vil sige at alle uanset alder, kroniske lidelser eller andre sygdomme kan behandles. Det kan anvendes til enhver sygdomssituation, såvel kronisk som akut.

Ansigtszone-refleksterapi kan anvendes til både fysiske og psykiske tilstande og kan kombineres med enhver medicinsk behandling.

Det er faktisk en behandlingstype, som for mange børn virker tryg og meget lidt indgribende, fordi det foregår påklædt og behandlingsområdet kun er ansigt, hænder og fødder. Det er en velegnet metode til børn med både fysiske, psykiske og indlæringsvanskeligheder.

Kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af særlige behov eller mindre dysfunktioner, såsom koncentrationsbesvær, hyperaktivitet, kommunikative vanskeligheder, dysleksi, taleproblemer

På baggrund af en analyse ved ’Afklarende konsultation’ udarbejdes en behandlingsplan, der på alle områder tilpasses din situation. I den individuelle behandlingsprotokol tager vi både fat på de forudgående ubalancer eller dysfunktioner, der har ledt til sygdom, og på årsagerne til din nuværende helbredssituation

Hvordan foregår
ansigtszone-refleksterapi

Behandlingen starter med en manuel ’kortlægning’ af dit ansigt. En taktil analyse af din tilstand, hvor jeg konkret mærker dine problematikker punkt for punkt og finder frem til blokeringer og dysfunktioner. Analysen foretages altså ved manuelt at vurdere forskellige tegn i vævet tilknyttet refleksområder.

Herefter er det via centralnervesystemets tilknytning til organer og systemer muligt at påvirke kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til dine ubalancer. Harmonisering af hormon- og lymfesystem balancerer kroppens immunforsvar og udskillelsen af affaldsstoffer sættes i gang. Muskler afslappes og kroppens selvhelende processer går i gang.

Du ligger påklædt på briksen med tæppe over, og kan slappe af mens behandlingen primært foregår i ansigtet. Behandling med ansigtszone-refleksterapi opfattes afslappende og afstressende for mange selvom der anvendes meget faste tryk.

Vestre Gade 6 C, 2605 Brøndby

FØLG OS PÅ

logo DBF - massage og manuel behandling

vi har erhvervs- og produktansvarsforsikring
gennem Dansk Behandlerforbund

Vejledende åbningstider

Mandag  09.00-16.30
Tirsdag   12.00-19.00
Onsdag   09.00-16.30
Torsdag  12.00-19.00
Fredag              Lukket
Lørdag    09.00-14.00
Søndag             Lukket

© 2024 muskelapeuten.dk. All rights reserved

Med studiekort får du -15% -> rabatkode: studerende

Førtidspensionister får -15% -> rabatkode: førtid

 

25% rabat på første behandling

Introduktionstilbud frem til 30/4 -> rabatkode: INTRO

 

Rabatkoder kan ikke kombineres.
De gælder ikke til køb af gavekort eller hjemmebehandlinger.